Zelf helpen

Wil jij zelf helpen bij het opzetten van een actie? Dat mag en kan. Wij kunnen je helpen bij het bijvoorbeeld samenstellen van een spreekbeurt, zorgen voor foldertjes etc. Maar ook met idee├źn, wat dacht je van:

Het geld geven

Heb je geld opgehaald voor ons goede doel, laat het ons dan weten via info@gelijkekansen.org. Als het mogelijk is komt er iemand van de Stichting langs om het persoonlijk op te halen en jou te bedanken. We laten overigens graag aan je weten wat er met het geld wat jij hebt opgehaald is gebeurd. Zo weet je meteen dat je het niet voor niets doet!


Spreekbeurt Gelijke kansen

Spreekbeurt

Wij hebben veel materiaal dat je kunt laten zien op je school tijdens jouw spreekbeurt over Stichting Gelijke Kansen Kenia.

  • Je kunt natuurlijk vanaf deze website de nodige materialen halen, bijvoorbeeld een powerpoint presentatie, deze vind je onder downloads.
  • Je kunt foto's ophalen via ons fotoalbum.
  • We hebben ook nog tekeningen van kinderen en brieven in het Engels.

Wil je foldertjes, stuur dan een email naar info@gelijkekansen.org. Succes met je spreekbeurt!


Zamel lege flessen in

Zamel lege flessen in

Een hele snelle manier is, dat iedereen zoveel mogelijk statiegeldflessen ophaalt, die lever je in bij de plaatselijke winkelier en je laat het uitbetalen. Dit geld kun je dan overmaken aan onze stichting.

A4 Opbrengst-poster

houd een concert

Geef een concert

Je kunt natuurlijk met een groep muzikanten, jouw band of alleen een aantal nummers spelen om zo geld op te halen. Denk bijvoorbeeld op een markt. Je kunt hieronder een poster printen op A4 zo laat je weten waarvoor jij muziek maakt.

A4 Opbrengst-poster

een sponsorloop

Hou een sponsorloop

Hou een sponsorloop samen met je klas, school of vereniging. Druk op de knop een download het sponsorloop formulier, vraag kennissen, buren en vrienden om jou te sponsoren voor ieder rondje dat je loopt of een bedrag ineens. Nadat je het aantal rondjes hebt gelopen kun je het geld ophalen en het opgehaalde bedrag sponsoren aan Stichting Gelijke Kansen Kenia.

Sponsorloop formulier

statiegeld bonnen vragen

Verzamel statiegeld bonnen

Bij de supermarkten kun je vragen of je tijdelijk een box mag neerzetten om bonnen te verzamelen voor Stichting Gelijke Kansen Kenia. Pak een middelgrote kartonnen doos, maak er een goede gleuf in en plak de poster er op, zodat iedereen weet waar het geld van de bonnen naar toegaat.

A4 Opbrengst-poster

Bak taarten

Taarten bakken

Leuk om te doen, lekker voor je klanten. Bak taarten, cakes, cupcakes of koekjes en verkoop deze tijdens markten of op school. De opbrengst gaat dan naar Stichting Gelijke Kansen Kenia.

A4 Opbrengst-poster

Van het geld dat jij ophaalt zorgen wij voor eten, drinken en dat de kinderen naar school kunnen.

Help mee, want elke euro komt ten goede aan de kinderen.
Doneren

Wist je dat kinderen in Kenia echt blij zijn als ze naar school mogen?